Britney Spearsin nännit olivat liikaa lehdelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka poptähti Britney Spears saapui kuukauden turneelleen Australiaan ja kuinka hänen nänninsä paistoivat erittäin näkyvästi valkoisen t-paidan läpi, koska laulaja oli jättänyt pukematta rintaliivit ylleen.

Vastaavaa sattuu supertähdille usein, ja kuluvan vuoden aikana moisesta on vaikuttanut tulleen jopa jonkinasteinen trendi julkkisnaisten keskuudessa. Tämänkertainen tapaus poikkeaa kuitenkin muista siten, että Britneyn nännit olivat ilmeisesti liian rivot Us Magazine -lehdelle.

Nännit nimittäin poistettiin kuvankäsittelyllä lehden verkkoversioon päätyneistä valokuvista. Julkaistuissa kuvissa Spearsilla onkin yllättäen yllään alkuperäisistä otoksista poiketen etumuksestaan siistin sileä paita. Katso alkuperäinen kuva tästä ja muokattu kuva tästä.