Rihanna yllätti hiphop-konsertissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna yllätti toden teolla Los Angelesin UCLA-yliopistolle kollegansa Jay-Z:n konserttia seuraamaan tulleen yleisön. Pauley Pavilionissa järjestetyn konsertin monituhatpäinen yleisö sai nimittäin rahoilleen varsin hyvin vastinetta.

Jay-Z:n lisäksi lavalle nousi nimittäin yllättäen myös Rihanna, joka liittyi mukaan esittämään oman osuutensa Run This Town -kappaleesta. Vierailu sai yleisöltä suorastaan hurmoksellisen vastaanoton. Yleisön joukossa oli myös sankka joukko muita supertähtiä, sillä konserttia olivat seuraamassa muiden muassa Justin Timberlake, Jessica Biel ja Jamie Foxx. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Pitkästä aikaa konserttilavalle noussut Rihanna vaikutti olevan hyvässä vireessä. Viime päivinä lähinnä pahoinpitelynsä merkeissä otsikoissa ollut supertähti lunasti samalla odotukset uransa eteenpäinmenosta. Neitokaisen uuden Russian Roulette -singlen uskotaan enteilevän hittialbumia. Levyn sisältö tosin selviää vasta myöhemmin.