Rihanna : Russian Roulette

Singlet · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on viimein lopettamassa pitkän hiljaiselonsa uuden musiikin saralla. Marraskuun 23. päivänä julkaistaan viimein neitokaisen uusi albumi, jolta lohkaistaan nyt ensimmäisenä singlenä Russian Roulette, jonka rohkea kansikuva aiheutti välittömästi kohua.

Kappale on yllättäen soulahtava slovariosaston veto. Rihannan viimeaikaisille hiteille ominainen hyvin rullaava hittipoljento jää siis tällä kertaa puuttumaan heti kättelyssä. Vokaalipuolella mennään korkealta ja kovaa, mutta kuitenkin aivan liian tasapaksusti, jotta mukaan olisi saatu ujutettua todellisia hittikoukkuja.

Tapapaksu kappale soljuu eteenpäin ilman laaksoja tai kukkuloita. Kertosäkeessä on edes hieman yritystä ja kieltämättä melodia onkin kaunis, mutta se ei onnistu nousemaan esiin tarpeeksi hyvin. Kappaleen loppuun on yritetty turhaan rakentaa dramatiikkaa ”pull the trigger”-lyriikalla ja aseen laukeamisella. Jättihittiä tästä on turha odottaa, ja kieltämättä singlevalinta näyttääkin epäonnistuneen. Toivottavasti tämän singlen seesteinen linja ei jatku koko levylle, sillä paineet menestymiseen ovat nyt kovat.

Pisteet 3/5