Tässä on Johanna Tukiaisen uusi ”hittikappale”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on viettänyt syksyn Yhdysvalloissa, jossa hän on muiden muassa työstänyt uutta musiikkia. Reissun tuloksena suomenkielinen Lööppijulkkis-esikoissingle on nyt saamassa seuraa.

Tuksun uusi englanninkielinen single on nimeltään Some Day. Muita sanoja kappaleessa ei sitten juuri olekaan, sillä biisin vokaaliosuudet koostuvat tuosta parin sekunnin samplesta, jota ajetaan vokooderin kautta. Tyyliltään jonkinlaista dancepoppia oleva kappale on nyt julkaistu YouTubessa, josta sen voi kuunnella tästä linkistä tai artikkelin alta.

Kappaleen lisäksi erityisesti Tuksun uudet promokuvat ovat mielenkiintoisia. YouTube-videolla nähdään nimittäin kovasti ruskettunut neitokainen lyhyissä vaaleissa hiuksissaan. Yhdennäköisyys Suomessa aiemmin nähtyyn Johanna Tukiaiseen on varsin pieni. Mitä mieltä itse olet kappaleesta? Kommentoi.