BB-Ason tupakkalakko: ”Vain 10 tupakkaa päivässä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi tänään teemaviikko, jonka aikana keskitytään erityisesti asukkaiden kuntoon ja terveellisiin elämäntapoihin. Samalla luonnollisesti alkoholi, tupakka ja epäterveelliset ruoat kiellettiin ankarasti.

Asukkaista BB-Toni on ollut jo tänään kovilla, sillä tehtävän odotetaan loppuvan torstaina ja siihen saakka selviäminen ilman tupakkaa on hänelle täyttä tuskaa. Hän kieltäytyi edes ajattelemasta tupakkalakkoa, mutta Sami ja Aso olivat eri linjoilla.

– Pitäisikö oikeesti miettiä et jos lopettais polttamisen? Jos tällä viikolla mä sanon että mä lopetan, niin sit ensi viikolla mun pitää taas polttaa, kun tekin kerran poltatte. Voi v**tu. En mä voi olla mukana, mut oikeesti jos alkais vähentää? Aso tuskaili.

– Jos saadaan ensi viikollakin (tupakkaa), niin mä lupaan, että jos mä oon ensi viikolla vielä täällä niin mä lupaan polttaa päivässä vain ja ainoastaan kymmenen tupakkaa. Minä päätän, että minä en polta yli kymmentä tupakkaa päivässä, Aso julisti ylpeänä.

BB-Sami komppasi Asoa ja totesi, että ensi viikon he voisivat vielä polttaa ja sen jälkeen lopettaa. Tuoreessa muistissa on kuitenkin vielä Samin viime viikkoinen lupaus lopettaa alkoholinkäyttö, mutta lupaus unohtui tosin jo seuraavana päivänä. Toni puolestaan totesi tänään, että jos hän on BB-talossa vielä ensi viikolla, hän aikoo tuplata polttamansa tupakan määrän.