Poptähti Chisu: ”En muista viime vuoden lopusta mitään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Chisu julkaisi äskettäin toisen sooloalbuminsa nimeltään Vapaa ja yksin. Loistavat arvostelut saanut albumi tunnetaan muiden muassa Baden Baden -jättihitistään, joka valloitti tehokkaasti viime kesän radioaallot.

Viihdelehti Stara tapasi Chisun äskettäin haastattelun merkeissä. Neitokainen kertoi kokeneensa ennen toisen levynsä tekemistä pienimuotoisen blackoutin, kun viime vuoden lopussa meno oli keikkarintamalla hieman liiankin vauhdikasta. Sitä ennen hän oli saanut juuri valmiiksi Kristiina Wheelerin albumin.

– Olin kyllä sen Kristiinan proggiksen jälkeen aika letkukunnossa. Niinku tälleen zetaa vaan. Mähän lähdin siitä sitten lomille lompsis. Se oli ihan hyvä että vähän nollasin tota hommaa, Chisu kertoi Staralle.

– Mulla oli sellainen hetki, että en muista viime vuoden lopusta mitään. Mä en tiedä missä mä oon ollut tai mitään. Ihan oikeasti. Mulla oli ihan sellainen blackout, mut ei sitä tajua siinä hetkessä. Sen tajuaa vasta sit myöhemmässä vaiheessa.

Lue Chisun haastattelu kokonaisuudessaan tästä.