Biisit hylännyt Chisu: ”Levynteko oli syöksysynnytys”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Chisu on soinut viimeisten kuukausien ajan erittäin tehokkaasti erityisesti radioaalloilla uuden Vapaa ja yksin -albuminsa kappaleiden merkeissä. Levyn syntyhistoria on mielenkiintoinen, sillä se oli varsin nopea. Laulajatähti kertoi asiasta viihdelehti Staran haastattelussa.

– Se oli huomattavasti lyhyempi kuin ensimmäisen levyn kanssa. Se kesti viisi kuukautta ja sit se oli siinä. Semmoinen syöksysynnytys, Chisu kertoi Staralle.

Uuden albumin tekeminen oli siis tällä kertaa nopeaa, mutta luomisprosessi oli toki saanut alkunsa jo edellisenä syksynä. Yllättäen Chisu päätti kuitenkin hylätä kaiken valmiin materiaalinsa kesken prosessin ja aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä.

– Biisejä mä oon kirjoittanut periaatteessa viime syksystä asti, mutta sit mä päätin, että en halua käyttää mitään niitä vanhoja, vaan mä halusin tehdä ihan tuoreet biisit. Siten että siinä levyssä on oikeasti mun tämänhetkinen tilanne. Mun leima, eli mikä mä oon nyt ihmisenä ja artistina.

Lue Chisun haastattelu kokonaisuudessaan tästä.