Kelly Brook topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestynyt brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook voitti äskettäin äänestyksen maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja aiemmin myös äänestyksen maailman kauneimmista sääristä.

Brook kiinnitettiin alkuvuodesta Britain’s Got Talent -ohjelman vierailevaksi tuomariksi, mutta hän sai kenkää jo kolmen päivän jälkeen. Tästä huolimatta hän sai urakastaan yli 100.000 euron palkkion. Taannoin Ralph Laurenin alusvaatemallison kuvissa alastomana poseerannut kaunotar nähdään nyt yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Tänä vuonan hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.