BB-Dana paljasti Esalle murtumisensa synkän syyn

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisissä juhlissa BB-Dana sai viimein avauduttua henkilökohtaisista ongelmistaan, kun hän purskahti itkuun ruokapöydässä kesken illan. Ensin hän sai kertoa ongelmistaan Samille, joka yritti parhaansa mukaan lohduttaa neitokaista.

Dana ei kuitenkaan suostunut kertomaan Samille miksi loppujen lopuksi itki. Hetken tauon jälkeen Dana purskahti uudelleen itkuun kylpyhuoneessa, jossa BB-Esa A riensi vuorostaan lohduttamaan neitokaista. Vessan lattialla istuen vuolaasti itkevä Dana kertoi viimein minkä traagisen tapahtuman takia hän oli murtunut.

– Mä en pysty käsittelemään sitä. Sitä asiaa kun sä kysyit, et miksi mä join mun synttäripäivänä niin paljon. Mun isä kuoli mun synttäripäivänä. Mä en pysty käsittelemään sitä, koska mun isi kuoli mun synttäripäivänä. Siksi mä en ole viiteen vuoteen viettänyt mun synttäripäivää. Mä ajattelin, että nyt kun mä oon täällä talossa, että mä olisin voinut unohtaa sen. Mä en voi antaa anteeksi itselleni. Aina kun mä juon niin mä ajattelen vain sitä yhtä asiaa, Dana kertoi kyyneleiden lomasta.

– Mä en pysty unohtamaan sitä koskaan. Mä en koskaan itkenyt sen hautajaisissa, enkä mä itkenyt kun mä sain tietää siitä. Vasta kun mä muutin yksin asumaan niin mä ymmärsin sen. Koska mun isi kuoli mun syntymäpäivänäni, mä en pysty ikinä antamaan sitä itselleni anteeksi. Miksi se sai sen sydänkohtauksen juuri silloin? Miksi se oli just silloin samana päivänä 10.10.? Ei se mikään sattuma ollut mun mielestä. Miten se voi olla noin todennäköistä?

– Mä en tajua, miten just sinä päivänä se kuolee? Mä ajattelen, että onko se mun vika? Mä oon muuttanut pois Ranskaan ja Jenkkeihin koska mä en ole pystynyt käsittelemään asiaa ja ettei äidin tarvinnut murehtia mun ongelmista. Sen takia mä vaan näyttelen täällä, kun mä en pysty pistämään omia tunteitani peliin kun ne on niin syvällä, Dana jatkoi.

Esa sai rauhoiteltua Danan, joka itki vielä yli tunnin ajan keskustellessaan miehen kanssa omista tuntemuksistaan ja perhesuhteistaan. Dana totesi myös, että kaikki Big Brother -talossa sanottu menee ”ulos välittömästi”. Hän halusi siitä huolimatta kertoa tarinansa Esalle. Tämän jälkeen Esa kertoi oman isänsä kuolemasta, joka oli hyvin lähellä Danan kertomusta. Hänen isänsä menehtyi nimittäin samalla viikolla Esan syntymäpäivien kanssa, joten Esakaan ei ole sen koommin viettänyt syntymäpäiviään.