Aito Indiana Jones haukkui Beyoncen: ”Hän on tyhmä ihminen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles käväisi äskettäin konsertoimassa Egyptissä suuren mediakohun siivittämänä. Islamistit halusivat nimittäin estää ”räävittömän pornoilun” maansa konserttilavoilla. Konsertti kuitenkin järjestettiin, mutta nyt supertähti saa lunta tupaan toisissa merkeissä.

Elokuvamaailmasta tutun Indiana Jones -hahmon esikuvaksi nimetty maan johtava egyptologi ja maineikas historioitsija Zahi Hawass on nimittäin haukkunut popparitähteä kovin sanakääntein. Hän toimi Beyoncen ja tämän seurueen oppaana heidän tutustuessa Gizan pyramideihin Kairon liepeillä. Hawass suivaantui siitä, ettei historiallinen aihe tuntunut kiinnostavan lainkaan laulajaa.

– Esittelin hänelle Sfinksin ja annoin hänelle Tutankhamonista kertovan kirjan. Hän on tyhmä ihminen eikä hän ymmärtänyt yhtään mitään, eikä edes halunnut ymmärtää. Hän tuli tänne ottamaan valokuvia ja siinä kaikki, paikallisen Al-Shorouk -lehden toimittaja Summer al-Gamal raportoi Hawassin sanoneen.

Muutama päivä sitten kerroimme kuinka Beyonce varasi Liverpoolilaisen keikkapaikkansa liepeiltä oman hotellihuoneen pelkästään hänen kahdelletoista matkalaukulleen. Tuolloin matkatavaroissa uutisoitiin olevan neljätoista iltapukua, 25 peruukkia ja lukuisa määrä kenkiä.