Ammattilainen haukkui BB-Minnan silikonikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Minna, eli Minna Sara, on ollut otsikoissa kuluneen vuoden aikana myös uusien silikonirintojensa merkeissä. Raskaudestaan viime viikolla blogissaan kertonut Minna on nyt saanut kritiikkiä kauneusyrittäjältä.

Muiden muassa silikonirintoihin Tallinnassa keskittyvän The Look -klinikan suomalainen yrittäjä Tiina Jylhä kertoi Voicen haastattelussa rintojen tarvitsevan leikkauksen jälkeen aikaa ennen niiden kuvaamista lehteen. Hän kuitenkin totesi lehdillä olevan usein kiire, etteivät kilpailevat julkaisut ehdi saada asiaa ensimmäisenä julkisuuteen. Yksi uusien rintojen kanssa lehdissä poseerannut on juuri BB-Minna.

– Tämä kyseinen tyttö oli sellainen, että siinä hätiköitiin varsinkin. Se oli valtavan iso leikkaus, joka tehtiin. Alta viikko varmaan se toipuminen, eikä se voikaan näyttää hirveän luonnolliselta siinä vaiheessa, Jylhä kritisoi silikonikuvia.