BB-Sampo ei usko Tuijan peitetarinaa

Big Brother · Stara.fi

Sunnuntaina Big Brother -taloon viikon ajaksi salatehtävää suorittamaan muuttanut BB-Tuija sai asukkaat vakuutettua palanneensa taloon yleisöäänestyksen perusteella ja koko loppukaudeksi. Todellisuudessa hän kuitenkin poistuu talosta jo ensi sunnuntaina.

Yksi asukkaista arvasi kuitenkin yllättävän oikein Tuijan paluun tarkoituksen. BB-Sampo kertoi nimittäin muille asukkaille epäilevänsä neitokaisen tarinan todenperäisyyttä. Tuija kertoi aiemmin, että hänen lisäkseen finaaliin pääsisi hänen sinne valitsemansa henkilö. BB-Sampo ei koko tarinaa suoralta kädeltä uskonut. Samalla hän arvasi oikein myös Tuijan poistumisen ajankohdan.

– Mä veikkaan, että täs voi olla viel joku huijaus. Et se lähtee ens sunnuntaina, Sampo totesi.

BB-Aso ja BB-Esa A olivat eri linjoilla ja molemmat kertoivat uskovansa Tuijan tarinaan.

– Miks Tuija tulis tänne vielä viikoks ja lähtis sit pois, Esa ihmetteli.

Aso kuitenkin arvasi hetken kuluttua oikein sen, että kaikki asukkaat ovat tällä viikolla häätöäänestyksessä. Tämän jälkeen asukkaat pohtivat kuumeisesti kenet Tuija valitsisi kanssaan finaaliin.