Britney Spearsin bikinivartalo kuumempi kuin aikoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Britney Spears on parhaillaan kuukauden päivät Australiassa Circus-kiertueellaan. Keikkapäivien tiimellyksessä hänellä on myös vapaapäiviä, joita onkin hyvä viettää kengurumaan paahtavan auringon alla.

Nyt Britney on bongattu Sydneyssä, jossa laulaja paistatteli päivää lastensa ja uuden miesystävänsä kanssa turkooseihin bikineihin sonnustautuneena. Nykyinen terveellinen elämäntapa ja fyysisesti raskaiden keikkojen treenaaminen sekä varsinaiset keikat ovat saaneet Spearsin vartalon huippukuntoon. Katso kuvat tästä.

Britneyn vartaloa on kehuttu viime aikoina useampaankin otteeseen. Kahden lapsen äiti näyttää  kuitenkin saavan itsensä sitä parempaan kuosiin mitä pidemmälle kiertue etenee. Turneen Australian osuus sai taannoin hieman huonon startin, kun Britneyn playback-keikkaa kritisoitiin laajasti ministeriä myöden.