Hjalliksen yllättävää Diili-päätöstä kritisoidaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alati kasvavaa kiinnostusta kuluvalla tuotantokaudella suomalaisissa aiheuttanut Diili-realityohjelman kotimainen versio on tehnyt ohjelmassa kisaavasta Jethro Rostedtista realityjulkkiksen. Tänään hän ja muutkin kisaajat saivat kokea yllätyksen.

Illan lähetyksessä Hjallis Harkimo päätti nimittäin olla pudottamatta ketään. Sen sijaan ensi viikon lähetyksessä Hjallis lupasi pudottaa kaksi kilpailijaa kerralla. Kilpailussa mukana oleva Heidi Luumi ei ollut käänteeseen tyytyväinen.

– En ole ihan tyytyväinen. Minun mielestäni yhden olisi pitänyt pudota, jotta kilpailu olisi edennyt. Silläkin uhalla, että lähtijä olisi ollut minä. Pelin hengen takia jonkun olisi pitänyt saada potkut, jotta asia etenisi, Luumi kommentoi Diili-ohjelman verkkosivuilla.

Kiinteistövälittäjänä toiminutta Jethroa on pedattu kisan voittajaksi jo pidemmän aikaa, vaikka hän onkin ollut häviäjien joukkueessa kerta toisensa jälkeen. Rostedtin onkin huhuttu jo pidemmän aikaa voittavan koko kisan. Myös ohjelman verkkosivuilla Jethro epäilee Hjalliksen suojelevan häntä.

– Tuli tässä pikkuisen sellainen tunne, että minua pelastellaan. Sanon sen ihan rehellisesti. Mutta ei sillä varmaan mitään pohjaa ole, Jethro kommentoi Diili-ohjelman verkkosivuilla.

Viime viikolla Jethro Rostedt sai Turun käräjäoikeudessa kiinteistövälitykseen liittyen maksettavakseen jättikorvaukset. Käräjäoikeus määräsi Rostedtin ja hänen edustamansa kiinteistövälitysyhtiön maksamaan pariskunnalle 30.000 euroa ja 11.000 euron oikeudenkäyntikulut.