Isoveli sekoittaa pakkaa – Kätlin uskoo pikahäätöön

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tunnelma ollut tänään keskimääräistä jännittyneempi osin Tuijan yllättävän saapumisen ja osin päivä päivältä lähestyvän finaalin takia. BB-Aso ja BB-Antti spekuloivat tänään talossa käytävää peliä.

Talon terassille asteli pian myös BB-Kätlin, joka osallistui keskusteluun. Puheenaiheena oli alati kasvava vainoharhaisuus sekä Big Brotherin toimenpiteitä että kanssa-asukkaita kohtaan. Kätlin kertoi yllättäen uskovansa, että häntä savustetaan parhaillaan talosta ja häädetään ensi sunnuntaina. Kätlin perusteli näkemystään sillä että hän on näkynyt eniten asukkaille tänään esitetyissä videopätkissä.

– Ehkä se liittyy siihen, että mut halutaan häätää seuraavana, Kätlin totesi.

Myös Aso ihmetteli samaa asiaa, mutta ei ollut samaa mieltä lopputuloksesta. Molemmat olivat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että Isoveli yrittää saada ”sekoitettua pakkaa” asukkaille esittämillään videoilla. Kätlin oli nähnyt videolta kuinka miehet kutsuivat häntä raukaksi, ja neitokainen halusi tietää perustelut asialle. Aso kertoi kommenttien johtuneen Kätlinin ja Danan riidasta viidakkobileissä.