Pussycat Doll -kaunotar: ”Olin ruma ankanpoikanen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Pussycat Dolls -tanssiryhmästä tunnetuksi tullut ryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger on nykyisin yksi popmaailman seuratuimmista kaunottarista. Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa jo pidemmän aikaa seurustellut neitokainen ei ole omasta mielestään kuitenkaan aina ollut kaunis.

Soolouraansa parhaillaan tekevä 31-vuotias Nicole Scherzinger on nimittäin kertonut haastattelussa olleensa nuorempana mielestään ruma ankanpoikanen. Kauniiksi hän on tuntenut itsensä vasta vuodesta 2003 lähtien, jolloin hän liittyi ryhmään.

– Varttuessani olin uskomattoman ujo. Ja outo. Ja luiseva! Ajattelin aina että olin ruma ankanpoikanen. Luulen, että kaikki meni loppujen lopuksi ihan hyvin. Loppujen lopuksi todellinen kauneus tulee kuitenkin sisältä, Scherzinger kertoi Cosmopolitan-lehden brittiversiossa.

– Ryhmään liittyminen auttoi minua löytämään itseni. Ja rakastan lähettämäämme viestiä siitä että nainen voi olla voimakas, itsevarma ja seksikäs.