Vankila uhkaa Lindsay Lohanin isää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut rajusti tukkanuottasilla Michael-isänsä kanssa jo parin vuoden ajan. Viime aikoina tilanne on kärjistynyt, kun isä on vuotanut tietoja ja jopa nauhoittamiaan puheluja lehdistölle.

Nyt puhelujen vuotaminen voi vielä Michael Lohanin kaltereiden taakse, koska tuoreen oikeusjutun mukaan hänellä ei ollut oikeutta nauhoittaa puheluita. Isän on haastanut oikeuteen Lindsayn äiti Dina Lohan. Hänen mukaansa Michael ei ollut osallisena puheluissa, vaan nauhoitti ne salaa. Siten hänellä ei ole myöskään oikeutta levittää puheluita julkisuuteen.

TMZ-julkaisun mukaan haaste on jätetty Nassaun tuomioistuimeen. Haasteessa todetaan, että Michael Lohan on vuotanut luvattomasti julkisuuteen yksityisiä puhelinkeskusteluja, joiden sisällössä on myös arkaluontoisia seikkoja. Lisäksi ex-miehellä on Dinaa kohtaan voimassa lähestymiskielto, joka kattaa myös puhelinkeskustelut ja sähköpostit. Nauhoittaessaan puheluja vuonna 2008 Michael Lohan on siis mahdollisesti rikkonut lähestymiskieltoaan.