Big Brother -talo pantiin remonttiin kesken kauden

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään parhaillaan remonttitunnelmissa, kun asukkaat passitettiin hetki sitten remonttihommiin. Heille annettiin Tulkoon valkeus -niminen tehtävä, jonka puitteissa BB-talon sisustaa pintaremontoidaan.

Talossa nähtiin aiemmin kuluvalla tuotantokaudella slummi, jonka puoleinen olohuoneen seinä on ollut edelleen slummiteeman mukaisesti epäsiisti ja sotkuinen. Isoveli perusteli talon pintaremonttia sillä, että valkoinen väri symboloi viattomuutta, iloa ja puhtautta, ja että tästä syystä olohuoneen seinä pitää maalata nyt valkoiseksi.

Parhaillaan asukkaat levittävät entisen slummin puolelle pahveja lattiaa suojaamaan. BB-Tuija toimii työnjohtajana ja pojat valmistautuvat irrottamaan seinän tapetteja ennen maalauksen aloittamista. Tuija ajautui heti remontin alkuvaiheessa pieneen sanaharkkaan Kätlinin kanssa, mutta asia selvisi pian. BB-Dana puolestaan intoili kovasti siitä, että slummin viimeisetkin rippeet saadaan viimein pois näkyvistä.