Blake Livelyllä valtava kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -sarjan naistähti, amerikkalainen näyttelijätär Blake Lively, on tehnyt viime aikoina kovasti nousua julkkismaailman A-sarjaan. Sinne on kuitenkin vielä matkaa, mutta supertähtien niksit tuntuvat olevan jo nyt hallussa.

The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvaa tähdittävä 21-vuotias neitokainen kuvattiin kyseisen elokuvan ensi-illassa New Yorkissa. Blake juhlisti tilaisuutta pukeutumalla näyttävään valkoiseen jakkupukuun, joka oli varustettu lähes napaan saakka ulottuvalla kaula-aukolla. Hollywood-tyyliin hän ei ollut pukenut ylleen lainkaan rintaliivejä tai paitaa. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta.