Muotiguru: ”Lindsay Lohan oli katastrofi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monenlaisista ongelmista niin henkilökohtaisessa elämässään kuin ammatillisella rintamallakin viime aikoina kärsinyt laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan on saanut murskatuomion ensimmäisestä näkyvämmästä pestistään muotisuunnittelijana.

Jo aiemmin julkisuuteen vuoti tieto, että Lindsay ei saanut lainkaan palkkaa Ungaro-merkille suunnittelemistaan vaatteista. Päätös osoittautui ilmeisen hyväksi yhtiön kannalta, sillä yhtiön entinen omistaja ja ranskalainen muotiguru Emanuel Ungaro kutsui Lindsayn yhtiölle suunnittelemia vaatteita ja koko yhteistyötä ”katastrofiksi”. Kyseinen mallisto esiteltiin viime kuussa Pariisin muotiviikoilla, jossa kriitikot totesivat malliston olevan lähinnä nolo.

Muotialan murskatuomio ei ole kuitenkaan lannistanut Lohania, joka on nyt solminut sopimuksen koruvalmistaja Pascal Mouawadin kanssa. Julkkistähden on määrä toimia neuvonantajana uuden korumalliston suunnittelemisessa, Access Hollywood uutisoi. Lindsay ja Pascal kuvattiin viikonloppuna yhdessä Länsi-Hollywoodissa järjestetyissä bileissä.