Rihanna karvalakki päässä ja Nokia-keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Odotetun uuden R Rated -nimisen albuminsa ensi viikon alussa julkaiseva suosittu r&b-artisti Rihanna kuvattiin maanantaina Lontoossa varsin pohjoisissa tunnelmissa. Hän oli nimittäin varustautunut saarivaltion koleaan keliin karvalakilla.

Aiemmin 21-vuotias Rihanna nähtiin yleensä kylmissäkin keleissä varsin kesäisissä tamineissa, mutta tällä viikolla hän on oppinut pukeutumaan kelin mukaan. Pariisissakin hänet nähtiin paksu villatakki yllään. Näyttävä ja naisellinen harma karvalakki näyttikin hänen päässään varsin tyylikkäältä. Katso kuvat tästä.

Tänä aamuna Suomen aikaa Rihanna esiintyi suomalaisen matkapuhelinvalmistaja Nokian järjestämässä tapahtumassa, joka lähetettiin suorana lähetyksenä myös verkossa. Tiedot nettilähetyksestä löytyvät tästä.