Rihanna esitteli selluliittinsä ja rimpuili autossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on nyt ikuistettu perin mielenkiintoiseen kuvasarjaan hänen noustessaan tila-autoonsa Lontoon Brixton Academyssä järjestetyn uuden levyn kuuntelutilaisuuden jälkeen.

Faneille järjestetyn tilaisuuden jatkobileistä poistuessaan supertähti vilautti ensin kuvaajille selluliittireisiään noustessaan takapenkille. Sinne päästyään supertähti ryhtyi yllättäen rimpuilemaan epätoivoisen näköisesti. Katso kuvat tästä.

Rihannan rimpuilun tarkoituksena oli ilmeisesti vetää hametta alaspäin, etteivät hänen alushousunsa tallentuisi paparazzien muistikorteille. Temppuilunsa johdosta hän oli kuitenkin vähällä paljastaa rintansa, kun asun olkaimet lipesivät ja putosivat lähes kyynärpäihin saakka. Touhu oli kuitenkin lopulta turhaa, sillä myös alushousut tallentuivat lopulta valokuviin.