Adriana Lima on maailman haluttavin äiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi pariinkin kertaan äänestetty brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima avioitui ystävänpäivänä NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Hän ilmoitti ennen häitään julkisesti säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.

Muotilehtien seksikkäissä kuvissa lukuisia kertoja poseerannut supermalli ei seksin suhteen aikaillut, sillä kaunotar tuli raskaaksi heti häiden jälkeen. Adriana Lima synnytti nimittäin esikoisensa sunnuntaina New Yorkissa, People-lehti kertoo. Suuresta perheestä haaveilevaa huippumallia voi ihailla muiden muassa näissä kuvissa.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.