CNN-kanava hehkutti The 69 Eyes -yhtyettä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen menestysyhtye The 69 Eyes on niittänyt menestystä maailmalla jo vuosien ajan. Lokakuun lopussa vietetyn Halloweenin kunniaksi teemaan välillisesti liittyvä yhtye sai kunnian olla maailman suurimman uutiskanavan, CNN:n, haastattelussa.

Kyseessä oli BackStory-niminen makasiiniohjelma, jonka toimittaja otti webkamerayhteyden suomalaisyhtyeen keulahahmoon. Jyrki 69 kertoi omista Halloween-suunnitelmistaan ja totesi elämän olevan hänelle ja yhtyeen faneille yhtä Halloweenia joka päivä. Samalla haastattelussa tuli kuitenkin hienosti esiin myös yhtyeen ja Jyrkin tekemä hyväntekeväisyystyö. Jyrki 69 toimii muiden muassa Unicefin hyvän tahdon lähettiläänä.

Yhtyeen keikat saivat myös osakseen hehkutusta kymmeniä miljoonia katsojia keräävällä televisiokanavalla. Katso video tästä tai artikkelin alta.