BB-Aso päätteli: ”Tuija ja Esa seurustelevat!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä bileet, jotka saksalainen The Baseballs -yhtye käväisi alkuillasta käynnistämässä. Talossa on nautittu muutamia juhlajuomia, mutta meno on edelleen rauhallinen. BB-Aso sai kuitenkin hetki sitten todellisen älynväläyksen ja uskoo nyt keksineensä syyn Tuijan paluuseen.

– Miks mä oon niin fiksu? Miksen mä mee eduskuntaan? Tiedättekö mitä, yks juttu! Aina kun mä puhun Tuijalle vähän niinku silleen pervosti, niin mä nään Esan katseessa vähän niinku silleen, Aso aloitti.

– Ja tiedätkö sitten se puhelu! Esku on puhunut joskus aikoja sittenkin ehkä Tuijan kanssa ja sitten ne on sopineet tai olleet koko ajan yhteyksissä. Sitten kun Esku kuuli sunnuntaina että Tuija tulee taksiin niin… Aso maalaili teoriaansa.

– Joo-o. Oottekste te pariskunta? Te tutustuitte siis Riihimäellä kassalla? Kätlin tiedustli.

– Ne tutustui jo ennen kun ne tuli tänne. Ne on tuntenut toisensa ennenkin, Aso totesi.

– Sen takia Esku ei paljasta mitään sen tyttöystävästä, kun se on Tiko. V**tu meitä on huijattu, Sampo totesi.