Beyonce paljasti vahingossa jalkovälinsä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan ympäri Afrikkaa ja Eurooppaa kiertueensa merkeissä matkustava suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles sai muutama päivä sitten rajua sanallista satikutia Indiana Jones -hahmon esikuvalta, kun egyptologi ja maineikas historioitsija Zahi Hawass haukkui hänet julkisesti tyhmäksi.

Kuala Lumpurin keikkansa äskettäin Malesiassa jo toistamiseen liiallisen seksikkyyden takia perumaan joutunut Beyonce Knowles on nyt ikuistettu vanhalla mantereella hieman noloissa merkeissä. Yleensä varsin tarkkaan kuvaustilanteista huolta pitävä neitokainen ikuistettiin nimittäin esittelemässä vahingossa jalkoväliään hänen noustessaan autosta. Samalla laulajan alushousutkin pettivät paljastaen aivan liikaa intiimejä yksityiskohtia. Katso kuvat tästä ja tästä.

Muutama päivä sitten Lontoossa esiintynyt Beyonce yllätti konserttiyleisönsä perin pohjin harrastamalla vanhaa kunnon stagedivingiä kesken keikan. Hän hyppäsi yleisömeren päälle kesken Halo-kappaleensa ja yleisö oli haltioissaan tämän tason naisartistille äärimmäisen harvinaisesta tempauksesta. Katso video tästä tai artikkelin alta.