Emmy Rossum rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Emmy Rossum on monilahjakkuus, joka on 23 ikävuoteensa nähden tehnyt jo todella menestyksekkään ja monipuolisen uran. Teini-ikäisenä monista televisio- ja elokuvarooleistaan tunnetuksi tullut tähti nousi äskettäin otsikoihin kaikki yllättäneellä avioerolla, sillä koko avioliitto oli pidetty salassa.

Viihdemaailmaa shokeeranneen avioeronsa jälkeen Emmy Rossum on nyt suostunut myös alastonkuviin, sillä hän on riisunut vaatteensa ja peittänyt rintansa vain kaulassaan roukkuvilla koruilla. Katso kuvat tästä.

New Yorkissa syntynyt 23-vuotias Emmy Rossum, koko nimeltään Emmanuelle Grey Rossum, lauloi jo pikkutyttönä New Yorkin Metropolitan-oopperatalossa viiden vuoden ajan ja esiintyi muiden muassa Placido Domingon ja Luciani Pavarottin kanssa. Hän lauloi peräti 20 eri oopperassa. 12-vuotiaana hän päätti siirtyä oopperalaulajasta näyttelijäksi. Kova laki -sarjassa vuonna 1997 televisiodebyyttinsä tehnyt ja sittemmin myös valkokankaalla muiden muassa elokuvissa The Day After Tomorrow ja Poseidon nähty nuori tähti on saanut urallaan jo monia palkintoja. Tänä vuonna hänet nähdään valkokankaalla elokuvissa Dare ja Dragonball Evolution.