Ashley Greene on kuin uusi Megan Fox

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Greene nousi taannoin kohuotsikoihin alastonkuviensa merkeissä, ja sittemmin hänestä on muodostunut viihdelehtien vakionimi. Nyt hänet on ikuistettu Twilight : Uusikuu -elokuvan ensi-illassa.

Ainakin paparazzeja kiinnosti varsinaista elokuvaa enemmän juuri Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevä Ashley, jolla on muutakin yhteistä Megan Foxin kanssa kuin vampyyriroolit. Eilisissä kuvissa Ashley Greene nähtiin nimittäin pitkälti saman tyylisenä kuin Megan Fox. Upeaan punaiseen iltapukuun sonnustautunut tumma kaunotar näytti myös kasvoista varsin samannäköiseltä. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior. Syksyllä 2009 Ashley poseerasi myös Saturday Night -lehden kannessa.