Huippumalli Kate Mossin baariasu ihmetytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman korkeimmalle huipulle aikoinaan kuulunut huippumalli Kate Moss on jälleen säväyttänyt pukeutumisellaan. Neitokainen nähtiin alkuviikosta jälleen kerran erikoisissa vetimissä, kun tähti oli vetäissyt ylleen vartaloaan hyvin vähän imartelevan asukokonaisuuden.

Kate Moss oli pukenut lontoolaisessa Groucho-klubissa vierailuaan varten ylleen mustat villahousut ja mustan läpinäkyvän paidan. Asukokonaisuutensa tähti oli kruunannut erehdyttävästi alushousuilta näyttäneellä niittivyöllä. Läpikuultavan paidan alta pilkottivat tähden paljaat rinnat ja hieman aikaisemmasta lisääntyneet vatsamakkarat. Kuvia asusta voi käydä katsomassa tästä.

Huippumalli Moss on ennenkin esiintynyt julkisesti ilman rintaliivejä lukuisissa eri tilanteissa. 35-vuotias tähti onkin hiljattain myöntänyt alkaneensa vasta viime aikoina käyttää niitä. Kuvien perusteella rintaliivien käyttö ei ole naiselle tullut kuitenkaan vielä rutiiniksi.