Jättirintainen Sabrina Sabrok strippasi BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailu on parhaillaan käynnissä Suomen lisäksi myös monissa muissa maissa. Tuoreessa muistissa on vielä asukasvaihto Suomen ja Filippiinien välillä. Samainen hollantilaislähtöinen formaatti on tällä hetkellä käytössä myös muiden muassa Meksikossa.

Suomessa julkkisten Big Brotheria ei ole vielä nähty, mutta Meksikon tämän kauden BB-talon on kansoitettu sikäläisillä suuremmilla ja pienemmillä VIP-julkkiksilla. Yksi talon asukkaista on räväkkä argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok, joka on tunnettu lähinnä valtavan kokoisista silikonirinnoistaan ja Playboy-lehden kuvistaan.

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa Sabrina näyttää muille asukkaille osaamistaan strippauksen saralla. Katso video tästä linkistä. Ei liene ihme, että Sabrok emännöi nykyisin myös omaa realityohjelmaansa. Neitokaisen Playboy-kuviin voi tutustua esimerkiksi tästä.