Brooke Shields oli tappaa itsensä ja lapsensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Brooke Shields on kertonut mediassa kärsineensä pahasta synnytyksenjälkeisestä masennuksesta ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen. Avoimesti tuntemuksistaan puhunut tähti on paljastanut olleensa hyvin itsetuhoinen esikoisensa synnyttyä kuusi vuotta sitten.

44-vuotiaalla näyttelijättärellä on kuusi- ja kolmevuotiaat tyttäret. Shields on paljastanut olleensa ensimmäisen lapsensa syntymän aikoihin niin masentunut, että melkein tappoi itsensä ja tyttärensä.

– Se oli päivä, jolloin kykenin vain vaivoin estämään itseäni ajamasta moottorien viereiseen seinään, Brooke Shields kertoi People -lehdelle itsetuhoisimmasta päivästään.

– Vauvani oli takapenkillä ja minua otti se jopa päähän, sillä hän pilasi itsetuhoiset aikeeni. Halusin vain ajaa päin seinää. Ystäväni puhui kanssani puhelimessa niin kauan, että pääsin turvallisesti kotiin, Shields paljastaa.

Suomessa tällä hetkellä Lipstic Jungle -televisiosarjassa nähtävä Shields sai sairauteensa apua ja on sittemmin toipunut. Viihdelehti Stara uutisoi parisen vuotta sitten, kuinka tähti oikeasti ajoi päin seinää. Tuolloin tosin kyseessä oli tähden oman talon seinä sekä puhdas vahinko.