Tennislegenda raivostui Frendit-sarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin tennistähtiin lukeutuva Andre Agassi on paljastanut raivostuneensa Frendit-televisiosarjan kuvauksissa. Agassi oli mukana kuvauksissa silloisen vaimonsa Brooke Shieldsin seurassa. Mustasukkainen urheilija ei kuitenkaan pitänyt näkemästään.

Kyseisen jakson kuvauksissa Andre Agassi joutui katselemaan kuinka hänen vaimonsa joutui nuolemaan sarjan vakiotähden Matt Leblancin sormia. Tämän nähdessään Agassi raivostui ja ryntäsi tuulispäänä ulos studiosta. Asia paljastuu urheilijan tuoreessa muistelmakirjassa nimeltä Open.

Kirjassa hän paljastaa, ettei raivokohtaus loppunut vielä siihen, vaan jatkui aina kotiin saakka. Sinne päästyään hän purki pahaa oloaan rikkomalla kaikki tennispalkintonsa pirstaleiksi. Hän kommentoi kirjaansa toissapäivänä myös Access Hollywoodin haastattelussa.

– Halusin päästä nahoistani… Päädyin ajamaan takaisin Las Vegasiin, ja siellä katselin kaikkia niitä palkintojani, jotka edustivat elämää, josta en välittänyt. Silloin rikoin kaikki palkintoni. Menetin kontrollin, Agassi kertoi.