Jymy-yllätys: BB-talossa parhaillaan supersuosittu bändivieras

Big Brother · Stara.fi

Rihannan Umbrella-kappaleesta tekemällään voc’n’roll -versiollaan parhaillaan Suomen virallisen singlelistan ykkösenä sekä samaan aikaan Strike! -albumillaan albumilistan ykkösenä komeileva The Baseballs -yhtye esiintyy tänään Helsingissä.

Hetki sitten saksalainen yhtye aiheutti jättiyllätyksen Big Brother -talossa. Talon pihamaalle oli nimittäin rakennettu esiintymislava, jolle suosikkikolmikko nousi asukkaiden huutaessa innosta. BB-asukit saavat siis parhaillaan nauttia tämän tuotantokauden suosituimman BB-vieraan esiintymisestä.

Yhtye esitti ensimmäisenä kappaleenaan juuri single- ja radiolistat valloittaneen Rihanna-coverin. Toisena vuorossa oli yhtyeen oma versio Katy Perryn suositusta Hot’n’Cold -hitistä. Kappaleet saivat asukkaat välittömästi tanssimaan villisti ympäri pihamaata. Jopa BB-Esa A innostui heilumaan musiikin tahdissa. Keikka loppui jo kolmen kappaleen jälkeen, kun asukkaat määrättiin sisälle.

– Se oli söpö se hörökorva. Se oli tosi söpö, Dana hehkutti.