X Factor -finalisteille kiertueesta jättipalkkiot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suurta suosiota nauttivan X Factor -realitykilpailun finalisteista jokainen jo voittaja ainakin palkkapussin perusteella. Finalistit saavat nimittäin ohjelman jälkeen tehtävästä kiertueesta kukin 100.000 punta, eli 116.000 euroa.

Kahdeksan finalistia suuntaa The X Factor Live Tour -nimiselle kiertueelle pian tuotantokauden päättymisen jälkeen. Britanniassa X Factor -kilpailijoiden ei tarvitse kuitenkaan keikkailla nälkäpalkalla, sillä heille on luvassa huima tilipussi. Yksittäisille keikoille mukaan otetaan myös hieman huonommin menestyneitä kilpailijoita, jotka saavat esiintymisistään jopa 20.000 punnan palkkion.

Turneen on määrä käynnistyä helmikuussa, ja ohjelman tuotantoyhtiön tiedotteen mukaan siitä on tulossa maan historian massiivisin kiertue. Tien päälle ovat tämän hetken tietojen mukaan lähdössä Jamie Archer, Olly Murs, Joe McElderry, Lloyd Daniels, Lucie Jones, Stacey Soloman, Danyl Johnson sekä suositut kaksoset John ja Edward, eli Jedward.