Bar Refaeli keinuu alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCapriosta kesällä eronnut supermalli Bar Refaeli ei jäänyt murehtimaan eroaan superjulkkiksesta, vaan hän löysi rinnalleen nopeasti uuden miehen. Nyt Refaeli on poseerannut Passionata-alusvaatemerkin näyttävissä mainoskuvissa.

Huippumallia ei tunneta kaikkein rintavimpana mallikaunottarena, ja hän onkin turvautunut useita kertoja push up -liiveihin. Nyt Bar Refaeli nähdään lukuisissa eri alusvaatteissa, ja kaikkien mainoskuvien teemana näyttää olevan keinu. Otosten perusteella Bar Refaeli on edelleen todellisessa huippukunnossa. Katso kuvat tästä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.