BB-häät: ”Esa ja Tuija menevät naimisiin!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaille ilmoitettiin hetki sitten, että talossa vietetään viikonloppuna häitä. Ensimmäinen häihin liittyvä tehtävä oli slummin seinän maalaaminen valkoiseksi.

Tänään annetun tehtävän mukaan asukkaiden tulee suunnitella ja harjoitella lauluesitys häitä varten. Tieto häistä ja uudesta tehtävästä otettiin innokkaasti vastaan. Asukkaat ryhtyivät kuitenkin heti spekuloimaan ketkä talossa avioituisivat viikonloppuna.

– Kuka on hääpari? BB-Dana ihmetteli.

– Se on Esa A! Hei, Esa A ja Tuija! BB-Aso huusi varmana asiastaan.

– Minna ja Esa J, BB-Stephania puolestaan veikkasi.

Lopulta Esa A ja Tuija katsottiin vahvimmaksi aviopari-ehdokkaaksi, koska heidän seurustelustaan on huhuttu talossa jo useamman päivän ajan. Spekulointi hääparista loppui kuitenkin pian, kun äänentoistosta alkoi soida musiikkia. Pian musiikin loputtua talon miehet ymmärsivät, että ennen häitä heidän tulisi viettää myös hurjat polttarit.