BB-Kätlin tyrmäsi Tonin sänkyhaaveet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Kätlin näytti jälleen tarmokkuuttaan siivoamisen saralla ja sai siitä ansaitsemansa kiitoksen. Hän meni kuitenkin lipsauttamaan, että hänelle suoritettavan maksutavan saa kukin määritellä itse. Kenellekään ei tullut yllätyksenä, että miehet innoistuivat moisesta ehdotuksesta.

– Mä tarkoitin, että voi maksaa käteisellä tai luottokortilla, Kätlin korjasi huomatessaan lipsahduksen.

Korjaus tuli kuitenkin liian myöhään, sillä miehet Sampo mukaanlukien olivat jo saaneet uuden hihittelyn aiheen. Sampo kuitenkin totesi heti kättelyssä ettei hän haluaisi maksaa luonnossa. Aso ja Toni taisivat kuitenkin olla eri mieltä. Toni myönsikin, että luonnossa maksaminen sopisi hänelle hyvin vaikkapa yläkerran sviitissä.

Kätlin kuitenkin tyrmäsi Tonin sänkyhaaveet suoralta kädeltä. Hän ilmoitti ettei missään tilanteessa suostuisi Tonin pyynnöstä yläkertaan. Toni yritti tyrmäyksen jälkeen pelastaa mitä pelastettavissa oli.

– Luulitko sie oikeesti pirpana, että mie pyytäsin sut sviittiin? Toni selitteli.

– Mä sanoin, jos sä pyytäisit, niin mä sanoisin nou nou, Kätlin vastasi.

Tämän jälkeen Toni väitti ettei kukaan muukaan talon naisista olisi hänen valintansa sviittiin, vaan hän suuntaisi sinne mieluummin Sampon tai Ason kanssa. Lisäksi hän totesi haluavansa sviittiin yön sijaan päivällä kuuntelemaan musiikkia ja nukkumaan päiväunet.