BB-kaunottaret kimppasuihkussa – kuvat levisivät nettiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuluvalla tuotantokaudella on levinnyt internetin syövereihin selvästi aikaisempia tuotantokausia enemmän asukkaiden alastonkuvia. Erityisesti talossa asuvien naisten suihkukuvia on julkaistu useaan kertaan myös ohjelman virallisessa kuvagalleriassa, mikä on suututtanut erityisesti lasten vanhempia.

Tuoreimmat alastonkuvat ovat päätyneet verkkoon viime yön aikana. Ilmeisesti juuri eiliseltä illalta peräisin olevissa kuvissa nähdään kuinka BB-Kätlin ja BB-Stephania suihkuttelevat yhdessä täysin alastomina. Samaan aikaan kylppärissä nähdään iltapesulla myös BB-Tuija, mutta hän on kuitenkin täysissä pukeissa. Kuvia ja niiden linkkejä on julkaistu muiden muassa useilla keskustelupalstoilla.

Ohjelman tuotantokautta on nyt jäljellä enää vajaa puolitoista viikkoa, ja finaaliviikon asukkaat selviävät ensi sunnuntaina. Tällä viikolla kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä ja heistä neljä putoaa pelistä sunnuntaina. Samalla talosta poistuu myös Tuija, jonka viikon kestävä salatehtävä päättyy silloin.