Rinnat loistivat Claire Danesin paidan läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Claire Danes on yleisesti kiltin tytön maineessa, mutta hän on siitä huolimatta ollut yllättävän usein otsikoissa intiimien ruumiinosiensa paljasteluiden merkeissä. Näin on käynyt tälläkin kerralla.

Pari kuukautta sitten salaa miehensä Hugh Dancyn kanssa naimisiin Ranskassa mennyt Claire Danes on nyt ikuistettu uuden Me And Orson Welles -elokuvansa ensi-iltajuhlissa mustaan harsomaiseen paitaan pukeutuneena. Ei liene suurikaan yllätys, että nykytrendin mukaisesti hänen rintansa näkyivät paidan läpi. Katso kuvat tästä.

Claire Danesin uuden Me And Orson Welles -elokuvan tähtinä ovat myös Zac Efron ja Ben Chaplin. Claire Danes ja Hugh Danes tapasivat toisensa Evening in Newport -elokuvan kuvauksissa vuonna 2006 ja ovat seurustelleet siitä saakka. Sittemmin heidät nähtiin yhdessä esimerkiksi Screen Actors Guild Awards -tapahtumassa kuluvan vuoden tammikuussa. Kihloihin he menivät helmikuussa 2009 ja naimisiin siis saman vuoden syyskuussa. Hugh Dancy nähtiin taannoin elokuvaroolissa elokuvassa Confessions Of A Shopaholic.