Tältä Marilyn Manson näyttää ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime viikolla konsertoinut goottirokkari Marilyn Manson tunnetaan erityisesti hänen hurjasta ulkonäöstään, sillä hänen kirkkaanvalkoiseksi värjätyt kasvonsa sekä mustat huulensa ja silmänsä ovat toki vaikuttava näky. Nyt Manson on kuitenkin ikuistettu ilman meikkiään.

Marilyn Mansonin tavaramerkki loisti poissaolollaan, kun paparazzikuvaaja yhytti hänet eilen meikittömänä berliiniläisen hotellin edustalla. Kameralle tallentui siten Marilyn Manson -taiteilijanimeä käyttävän alter egon sijaan hänen siviiliminänsä Brian Hugh Warner. Artisti yritti peittää kasvojaan, mutta ei siinä kuitenkaan onnistunut. Katso kuvat tästä.

Manson-Warner huitoi keikkabussista noustessaan kameramiestä, mutta ei ryhtynyt sen kummempiin toimenpiteisiin. Perässä bussista seurasivat hänen ja kiertueväkensä runsaat matkatavarat. Suomen keikalla Manson nähtiin tutuissa meikeissään ja laser-osoittimet sormissaan.