Mikä kuontalo Lily Allen! Missä stylistisi oli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on tottunut kohahduttamaan niin puheillaan kuin fyysisillä paljasteluillaan. Hän taitaakin olla peräti eniten rintojaan julkkisjuhlissa esitellyt brittijulkkis. Tällä kertaa hän on noussut lavalle edes jotenkuten peittävässä punaisessa mekossa, mutta katsojien huomio ei kiinnittynytkään siihen.

Lily Allen esitteli nimittäin uuden hiustyylinsä esiintyessään Machesterissä sijaitsevalla Apollo-klubilla. Aikaisemman tyylikkään tumman kuontalon tilalle oli nyt tullut mustavalkoinen peruukki, jonka ansiosta poppari muistutti lähinnä 101 Dalmatialaista -elokuvasta tuttua naishahmoa Cruella De Viliä. Katso kuvat tästä.

Rintojensa paljastelujen lisäksi Lily Allen on ollut viime aikoina otsikoissa muiden muassa aktiiviuransa lopettamisen johdosta. Lisäksi hän sai taannoin pahasti nenilleen kritisoituaan piratismia suosivia yhtyeitä. Hänen omilta verkkosivuiltaan löytyi nimittäin jaossa olevaa laitonta materiaalia.