Megan Fox levitti jalkansa pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tammikuun lopussa valkokankaalla Jennifer’s Body -elokuvassa nähtävä Hollywood-kaunotar Megan Fox on jälleen poseerannut alusvaatteisillaan lehden sivuilla. Tällä kertaa kyseessä oli New York Times.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja äänestetty tumma neitokainen nähtiin lehden kuvissa jo viime viikolla, mutta nyt on julkaistu selvästi rohkeampia poseerauksia. Kuvissa hän levittää muiden muassa jalkansa pikkuhoususillaan. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia täältä.

Kohuttu zombie-elokuva Jennifer’s Body sai muualla maailmassa ensi-iltansa jo kuukausia sitten, mutta Suomi tulee tällä kertaa jotain syystä pahasti jälkijunassa. Fox näyttelee elokuvassa Jennifer Check -nimistä cheerleaderia, josta tulee yllättäen luokkatovereitaan tappava sarjamurhaaja. Kaunotar tekee elokuvassa myös lesbokohtauksen näyttelijä Amanda Seyfriedin roolihahmon kanssa.