Leona Lewisin rinnat pursusivat topista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsin menestyksekkään Happy-singlensä äskettäin julkaissut brittilaulaja Leona Lewis nousi taannoin otsikoihin, kun fani pahoinpiteli hänet kesken nimmarisession. Parikymppinen mies löi neitokaista jonotettuaan ensin pääsyä hänen luokseen.

Tämän jälkeen koko nimmarikiertueen loppuosa peruttiin. Nyt Leona Lewis on kuitenkin selviytynyt tilanteen aiheuttamasta järkytyksestä ja ikuistettu upeassa kuosissa urheiluhenkisessä julkkisgaalassa. Katso kuvat tästä.

Popkaunotar oli pukeutunut näyttävään violettiin iltapukuun, jonka yläosa oli aavistuksen tiukka tähden rintavarustukseen nähden. Viime viikolla kovasti odotetun Avatar-elokuvan tuotantoyhtiö ilmoitti, että Leona Lewis on kiinnitetty esittämään elokuvan tunnuskappaleen.