Säveltäjälegenda kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuussa eturauhassyöpään sairastunut maailmankuulu musikaalien säveltäjä ja realitykilpailujen kehittäjä Andrew Lloyd Webber kiidätettiin toissayönä sairaalaan kroonisen infektion takia. Hän on parhaillaan lontoolaisessa sairaalassa.

61-vuotiaan Webberin eturauhanen poistettiin kolme viikkoa sitten hieman sen jälkeen kun syöpä todettiin. Nyt hän on saanut tähän leikkaukseen liittyvän infektion. Säveltäjän odotetaan pääsevän sairaalasta viimeistään huomenna perjantaina. Asiasta kerrottiin Webberin verkkosivuilla.

– Andrew on palannut sairaalaan eturauhassyöpään liittyneen leikkauksen jälkeen. Hänelle on kerrottu, että leikkaus onnistui, mutta hän on saanut leikkauksen jälkeisen infektion, joka vaatii välitöntä hoitoa, verkkosivuilla kirjoitettiin.

Lääkäri Jonathan Waxman kertoi Daily Mail -lehdelle, että noin viisi prosenttia leikatuista saa tämänkaltaisen infektion. Tähden ystävät kertoivat lehdelle Webberin olevan kyllästynyt tilanteeseen ja haluavan kotiin.

61-vuotias Andrew Lloyd Webber on säveltänyt menestyksekkäällä urallaan muiden muassa musikaalit Jesus Christ Superstar, Cats, Oopperan kummitus ja Starlight Express. Hänet on palkittu ansioistaan myös Oscarilla, kolmella Grammy-palkinnolla ja Kultaisella maapallolla.