Tältä Twilight-Robert näytti lapsena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna ensi-iltansa saavan Twilight: Uusikuu -elokuvan miespääosassa nähtävä Robert Pattinson on muodostunut miljoonien pikkutyttöjen päiväunien kohteeksi elokuvaroolinsa myötä. Nyt People-lehti on saanut käsiinsä nipun Pattinsonin lapsuuskuvia.

Huomisen ensi-illan kunniaksi lehti on tänään julkaissut kuvat verkkosivuillaan. Kuvissa Robert nähdään sekä aivan pikkutaaperona että jo hieman vanhempana lapsena ja lopulta myös alakoululaisena. Pikkumies nähdään poseeraamassa muiden muassa konepistooli kädessään ja poliisikypärä päässään. Katso kuvat tästä.

Viime päivinä paljon julkisuudessa uuden elokuvansa merkeissä ollutta Pattinsonia on hiillostettu haastatteluissa kovasti seurustelustaan vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa. Viime viikolla ensimmäisen Twilight-elokuvan ohjaaja vahvisti pitkään liikkuneet huhut julkkisparin seurustelusta. Hän tosin totesi, että lempi ei roihahtanut liekkeihin vielä ensimmäisen elokuvan aikana.