Tässä ovat Hollywoodin ylipalkatuimmat tähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa julkaistaan näin loppuvuodesta jälleen monenlaisia tutkimuksia ja äänestystuloksia. Tänään julkisuuteen tuli taas vuorostaan kovaa dataa, kun arvostettu Forbes-talouslehti julkisti laskelmat Hollywoodin ylipalkatuimmista tähdistä.

Kymmenen ylipalkatuimman tähden listan ykkösenä komeilee tänä vuonna koomikko Will Ferrell. Tämä kyseenalainen kunnia lankesi hänelle erityisesti Land of the Lost -floppileffan takia.

Toiselle sijalle päätyi Ewan McGregor, jonka tulot olivat pienemmät, mutta jonka leffatkin ovat menestyneet surkeasti. Kymmenen ylipalkatuimman listalle mahtuivat kaikille tutuista nimistä myös esimerkiksi Eddie Murphy, Tom Cruise, Drew Barrymore ja Leonardo DiCaprio.

Talouslehti Forbes muodosti listansa keräämällä tiedot kaikista elokuvista, joita on esitetty yli 500 teatterissa ja jokaiselta tähdeltä piti olla mukana kolme elokuvaa viimeisen viiden vuoden ajalta. Tämän jälkeen lehti vertasi elokuvan tuottoa näyttelijän arvioituun palkkaan.