Twilight: Uusikuu -ohjaaja lopettaa uransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna ensi-iltansa myös Suomessa saavan Twilight: Uusikuu -elokuvan ohjaaja Chris Weitz on yllättänyt elokuvamaailman ilmoittamalla uransa päättymisestä. Hän kertoi aikovansa työstää vielä yhden elokuvan valmiiksi ja vetäytyvänsä sen jälkeen alalta.

– Joka kerta kun teen elokuvaa olen aika vakuuttunut siitä, että en voi tehdä sitä enää uudelleen. Se on oikeastaan aika naurettava tilanne, josta on vain päästävä yli. Mutta ehkä minulle on olemassa vielä yksi elokuva, Chris Weitz kertoi Movie Maker -lehdelle

Weitz kertoi samalla olevansa pettynyt elokuvastudioiden taktiikkakuvioihin, joiden takia hänen taannoinen  suuren budjetin floppileffansa The Golden Compass epäonnistui kaupallisesti. Weitz vihjasi, että hänen viimeiseksi elokuvakseen olisi jäämässä uusi versio vuoden 1948 italialaisesta klassikosta The Bicycle Thief Called The Gardener. Sen jälkeen hän aikoo keskittyä kirjojen lukemiseen, espanjan opettelemiseen, matkustamiseen ja surffaamiseen.