Amy Winehousen silikonirinnat vuotavat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse joutui viime viikonloppuna Lontoossa yllättäen sairaalahoitoon. Ainakin kolme päivää kestäneen sairaalareissun kerrottiin aiemmin johtuneen laulajan flunssasta. Totuus oli kuitenkin toinen.

Winehousen ottamat flunssalääkkeet olivat reagoineet tähden muun lääkityksen kanssa epäsuotuisasti, joten tähti kiidätettiin sairaalaan, People-lehti uutisoi aiemmin.

Nyt Winehousen isä Mitch on kuitenkin kertonut sairaalareissun todellisen syyn. Mitch-isä paljasti tyttärensä kirjautuneen sairaalaan, sillä tähden silikonirinnat olivat alkaneet vuotaa.

– Se ei johtunut flunssasta. Hän on kunnossa, mutta hänellä oli vain vähän vuotoa jos toistakin, Mitch kertoi viitaten tyttärensä paranneltuun rintavarustukseen.

Winehouse otti 32D-kokoiset silikonit lokakuussa ja niiden kerrotaan maksaneen jopa 42.000 euroa. Tähden lähipiirin mukaan nainen rakastaa uusia rintojaan ja on kertonut aikovansa parannella itseään kirurgin veitsen alla tulevaisuudessa enemmänkin. Winehousen kerrotaan harkitsevan seuraavaksi implantteja takapuoleensa, jotta hän näyttäisi enemmän pin-up -tytöltä, LivingTV kertoo.