Anna Kournikovan peppu käänsi katseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu tenniskaunotar Anna Kournikova on jättänyt aktiiviuransa jo aikoja sitten, mutta hän on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa. Hyväntekeväisyyttä nykyisin aktiivisesti tekevä venäläissyntyinen supertähti on viime aikoina esitellyt kuvaajille ahkerasti niin kaula-aukkoaan kuin vatsalihaksiaan.

Tällä kertaa Kournikova on kuitenkin kuvattu julkkisjuhlien ulkopuolella ja ilman iltapukua. Hänet nimittäin bongattiin keskellä päivää saapumassa kuntosalille lehtinipulla ja iPodilla varustautuneena. Urheilijajulkkis oli pukeutunut varsin räväkkän musta-oranssi -teeman mukaisesti ja hänen peppunsa käänsi ainakin paparazzien katseet. Katso kuvat tästä.

Viime kuussa Kournikova kuvattiin lomailemassa yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä, latinopoppari Enrique Igleasiasin kanssa. Samalla päättyivät ainakin hetkeksi sitkeät erohuhut, joita pariskunnan ympärillä on liikkunut jo parin vuoden ajan. Pariskunta on itse kuitenkin tyytynyt vain naureskelemaan huhuille.