Demi Moore raivoissaan photoshop-väitteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Demi Moore poseeraa amerikkalaisen W-muotilehden joulukuun kansikuvassa. Näyttelijättären kansikuvasta nousi kuitenkin valtaisa kohu, sillä media väitti kuvaa jälkikäsitellyn turhan ronskilla otteella.

Kansikuvaa kritisoineet tahot ovat väittäneet kuvankäsittelijöiden poistaneen Mooren vasemmalta lantiolta palan, jotta figuuri näyttäisi laihemmalta. Mediassa kansikuvaa on kommentoitu huonoimmaksi kuvankäsittely-operaatioksi ikinä, sillä lantiolta näyttää todella puuttuvan pala.

Nyt Demi Moore on älähtänyt Twitterissa kuvaa kritisoineille tahoille väittäen kuvan olevan aito eikä siis lainkaan käsitelty. Tähti jopa lähetti originaali-otoksen kansikuvasta todistaakseen, että se on täysin samanlainen kuin lehteen päätynyt versio.

– Tässä on originaalikuva. Minun lantioihini ei koskettu, älkää antako näiden ihmisten huijata teitä! Myönnän, että olen viime aikoina laihtunut. Minulla ei ole lantiota. Rakastan tuota kuvaa ja toivoisin, että minua seuraisi aina yhtä hyvä valaistus, Moore kirjoitti Twitter-sivullaan.

Mooren lehteen päätynyttä versiota ja väitettyä originaaliversiota kansikuvasta voi käydä katsomassa tästä.